Μία σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα επιτάσσεται για κάθε επιχείρηση.

Η ραγδαία αυξανόμενη χρήση των κοινωνικών δικτύων, από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, επιτάσσει την παρουσία της επιχείρησής σας στα Social Media. Πλέον είναι μέρος της καθημερινότητας τους. Τα Social Media αποτελούν έναν πολύ ισχυρό χώρο για διαφημιστικές καμπάνιες, λόγω της μεγάλης εξάπλωση τους, αλλά και της αύξησης της χρήσης του διαδικτύου γενικότερα.

Περισσότερη «συζήτηση» γύρω από το brandname της επιχείρησής.

Το Social Media Marketing είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους και όχι μόνο από τις μεγάλες επιχειρήσεις και τα επιτυχημένα brand names.  Τώρα μπορείτε και εσείς να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία στα Social Media, να αποκτήσετε τη δική σας κοινότητα φίλων και να δημιουργήσετε «ντόρο» γύρω από το όνομα της επιχείρησής σας.  

Άμεση επαφή με τους πελάτες σας.

Πλέον η επαφή με τους πελάτες σας είναι πιο άμεση από ποτέ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα θετικά & αρνητικά σχόλια, σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Αξιοποιώντας αποτελεσματικά τα κοινωνικά δίκτυα, θα μπορείτε να προσεγγίσετε τους πελάτες σας άμεσα, στο δικό τους περιβάλλον και να βρείτε καινοτόμους τρόπους για τη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

Καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδας σας.

Όσες περισσότερες πληροφορίες μοιράζεστε για την ιστοσελίδα σας μέσω των κοινωνικών δικτύων, τόσο περισσότερο «ανταμείβεται» από της μηχανές αναζήτησης. Κάθε πληροφορία που μοιράζεστε δημόσια στα Social Media, για τα προϊόντα και της υπηρεσίες που παρέχεται, αυξάνει την “αξία” του domain σας, προσελκύοντας νέους πελάτες,  με αποτέλεσμα την μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής σας. Η Google ανταποδίδει μια ιστοσελίδα που ενημερώνεται συχνά με καινούριο περιεχόμενο. Εάν το social media προφίλ που συνδέεται με την ιστοσελίδα σας , είναι ενεργό με συχνό και ποιοτικό περιεχόμενο, τότε οι μηχανές αναζήτησης συμπεραίνουν ότι η επιχείρησή σας είναι αυθεντική, ενεργή, ότι ασχολείστε πραγματικά και ότι «κάτι έχετε να πείτε», ανεβάζοντας την ιστοσελίδα σας στην κατάταξη των αποτελεσμάτων.

Η DixanSoft μπορεί να σας παρέχει μία πλήρη και ολοκληρωμένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή παρουσία για την επιχείρησή σας.