Σχεδιάζουμε

υπερσύγχρονες και αποτελεσματικές ιστοσελίδες

που κάνουν τη διαφορά
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με

Responsive Design.

Μία ιστοσελίδα συμβατή με όλες τις συσκευές

Transparent Layer

Παρέχουμε υπηρεσίες

Αντίστροφης Μηχανικής

& Ασφάλειας λογισμικού.
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Αν ψάχνετε επαγγελματίες

Joomla Προγραμματιστές

τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Το Google Analytics είναι μία υπηρεσία, η οποία προσφέρεται από την Google και παρέχει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για μία ιστοσελίδα, δίνοντας σας την δυνατότητα να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό σας, πώς έφτασαν στον ιστότοπο σας και πως μπορείτε να τους ενθαρρύνετε να επιστρέψουν σε αυτόν.

Είναι ένα σχετικά εύκολο στη χρήση του εργαλείο, το οποίο με τις εκτεταμένες αναφορές περιεχομένου  που παρέχει, σας βοηθάει να κατανοήσετε ποια τμήματα της ιστοσελίδας σας έχουν καλή απόδοση, ποιες σελίδες είναι οι πιο δημοφιλείς, το πώς έφτασαν οι επισκέπτες στο site σας, με ποιες λέξεις κλειδιά βρήκαν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας κ.α.

Το Google Analytics μπορεί να παρακολουθεί τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, από όπου και αν προέρχονται. Είτε, δηλαδή, προέρχονται από οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, είτε από τα κοινωνικά δίκτυα, όπως Facebook, Twitter κτλ, είτε είναι επισκέπτες που μετέβησαν στην ιστοσελίδα σας απευθείας, πληκτρολογώντας τη διεύθυνση στο φυλλομετρητή τους.

Όλος αυτός ο τεράστιος όγκος δεδομένων και πληροφοριών που παρέχει το Google Analytics, μπορεί να αξιοποιηθεί στην οργανική βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, ώστε να έχει καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, με λέξεις ή φράσεις κλειδιά που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σα. Μπορείτε να προσφέρετε μια καλύτερη εμπειρία στους πελάτες σας, δημιουργώντας μια πιο ισχυρή internet marketing στρατηγική και ένα αποτελεσματικό Search Engine Marketing (SEM).

Εμείς σας παρέχουμε την εγκατάσταση και παραμετροποίηση της πλατφόρμας στην ιστοσελίδα σας, και θα σας εκπαιδεύσουμε στη χρήση του. Επικοινωνήστε μαζί μας γα περισσότερες πληροφορίες.