Σχεδιάζουμε

υπερσύγχρονες και αποτελεσματικές ιστοσελίδες

που κάνουν τη διαφορά
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με

Responsive Design.

Μία ιστοσελίδα συμβατή με όλες τις συσκευές

Transparent Layer

Παρέχουμε υπηρεσίες

Αντίστροφης Μηχανικής

& Ασφάλειας λογισμικού.
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Αν ψάχνετε επαγγελματίες

Joomla Προγραμματιστές

τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της επιχείρησής σας, η κατασκευή μίας ιστοσελίδας κρίνεται απαραίτητη, αν θέλετε να ακολουθήσετε την τάση της σημερινής ψηφιακής εποχής. Μία ιστοσελίδα αποτελεί την ψηφιακή απεικόνιση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο διαδίκτυο και στους υποψήφιους πελάτες σας.

Η ραγδαία αύξηση χρήσης του διαδικτύου από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο,  που αναζητούν κάθε προϊόν που θέλουν να αγοράσουν μέσω αυτού, κάνει το Internet έναν πολύ προσφιλή χώρο δραστηριοποίησης, με σκοπό την αύξηση των πελατών και των εσόδων της επιχείρησης.

Οι χρήστες του διαδικτύου, δηλαδή οι εν δυνάμει υποψήφιοι πελάτες σας, έχουν γίνει απαιτητικοί και ξέρουν τι θέλουν. Μία πρόχειρη ιστοσελίδα του «κιλού» δεν θα αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προφίλ, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και δεν θα καταφέρει να πείσει τους καταναλωτές για την αξιοπιστία σας, οπότε θα αναζητήσουν κάπου αλλού αυτό που ψάχνουν, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να χάνει πελάτες και έσοδα.

Οι υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων της DixanSoft , σας εξασφαλίζουν την άριστη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής σας στην αγορά του διαδικτύου. Σχεδιάζουμε υπερσύχρονες και αποτελεσματικές ιστοσελίδες που κάνουν τη διαφορά.

Λειτουργική Ιστοσελίδα στα δικά σας μέτρα

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, είναι το δικός σας εργαλείο δουλειάς, η δική σας επένδυση! Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τη διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε, ενώ εμείς οφείλουμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε για εσάς μία σύγχρονη, καλαίσθητη και λειτουργική ιστοσελίδα, υλοποιώντας οποιαδήποτε λειτουργία απαιτηθεί.

Μία ιστοσελίδα, για όλες τις συσκευές

Και όταν λέμε «για όλες τις συσκευές», εννοούμε ότι, η μία και μοναδική ιστοσελίδα σας θα προβάλλεται σωστά από οποιαδήποτε  συσκευή, όπως επιτραπέζιοι υπολογιστές, Laptops, Netbooks, Tablets, έξυπνα κινητά τηλέφωνα, Smart TVs. Θα κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να είναι αυτό που λέμε «responsive», δηλαδή να αναπροσαρμόζεται η διάταξη και το περιεχόμενο των σελίδων της σε κάθε οθόνη, ανάλογα με τις διαστάσεις και τις δυνατότητες της συσκευής που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας.

Πρωτότυπος σχεδιασμός!

Στόχος μας είναι η κατασκευή ιστοσελίδων που είναι πρωτότυπες, λειτουργικές και που έχουν τη δική τους ταυτότητα, δηλαδή είναι μοναδικές. Η ιστοσελίδα σας είναι ο καθρέπτης της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και θα πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προφίλ, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε, ικανοποιώντας τις ανάγκες των σύγχρονων και απαιτητικών χρηστών, προσφέροντας τους μία μοναδική εμπειρία.

Ιστοσελίδα, «φιλική» στις μηχανές αναζήτησης

Όσο πιο “ψηλά” στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης βρίσκεται η ιστοσελίδα σας, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες, ένας χρήστης να την επιλέξει, με αποτέλεσμα να αποκτάτε έτσι έναν εν δυνάμει πελάτη. Εμείς στην DixanSoft, θα σας παραδώσουμε μία βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης ιστοσελίδα, ώστε να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης, με συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις κλειδιά που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας.