Σχεδιάζουμε

υπερσύγχρονες και αποτελεσματικές ιστοσελίδες

που κάνουν τη διαφορά
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με

Responsive Design.

Μία ιστοσελίδα συμβατή με όλες τις συσκευές

Transparent Layer

Παρέχουμε υπηρεσίες

Αντίστροφης Μηχανικής

& Ασφάλειας λογισμικού.
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Αν ψάχνετε επαγγελματίες

Joomla Προγραμματιστές

τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Η DixanSoft παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού, ενώ ειδικεύεται για περισσότερα από 12 χρόνια, στην ερεύνα και ανάπτυξη εφαρμογών και τεχνολογιών, που σχετίζονται με την Αντίστροφη Μηχανική και την Ασφάλεια Λογισμικού. Μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας σε ειδικευμένες εφαρμογές, έχουμε εξοικειωθεί με πρότυπα, τεχνολογίες λογισμικού, διαδικασίες και μεθοδολογίες που ακολουθούν τον πλήρη κύκλο ζωής στην ανάπτυξη μίας εφαρμογής, όπως την καταγραφή των απαιτήσεων, το σχεδιασμό, την υλοποίηση, την ολοκλήρωση, τον έλεγχο και την επαλήθευση του τελικού προϊόντος.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και η ανάπτυξη των λογισμικών γίνεται με τεχνολογίες που αποτελούν state-of-the-art. Η μέθοδος ανάπτυξης προγραμμάτων που χρησιμοποιείται από τη DixanSoft ,είναι ο αντικειμενοστραφής προγραμματισμός, προσφέροντας πολύ μεγαλύτερη ευκολία στη συντήρηση ενός λογισμικού, καλύτερη οργάνωση, καλύτερο χειρισμό και επαναχρησιμοποίηση κώδικα μεγάλων και πολύπλοκων εφαρμογών, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήματα για την υλοποίηση και αναβάθμιση μίας εφαρμογής.

Η DixanSoft επενδύει στην συνεχή ανάπτυξη των τεχνικών δεξιοτήτων και γνώσεών της, σύμφωνα με τα εργαλεία και τις μεθοδολογίες των κυρίαρχων τεχνολογικών κατευθύνσεων.