Σχεδιάζουμε

υπερσύγχρονες και αποτελεσματικές ιστοσελίδες

που κάνουν τη διαφορά
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με

Responsive Design.

Μία ιστοσελίδα συμβατή με όλες τις συσκευές

Transparent Layer

Παρέχουμε υπηρεσίες

Αντίστροφης Μηχανικής

& Ασφάλειας λογισμικού.
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Αν ψάχνετε επαγγελματίες

Joomla Προγραμματιστές

τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Η κατασκευή e-shop, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την προβολή των προϊόντων της επιχείρησής σας. Με την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνετε διεύρυνση του πελατολογίου σας, πέραν της γεωγραφικής περιοχής όπου βρίσκεται η φυσική έδρα της επιχείρησής σας, μιας και θα είναι ορατό από όλους σε ολόκληρο τον κόσμο, 24 ώρες το 24άωρο, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των εν δυνάμει πελατών σας. Οι καταναλωτές πλέον προτιμούν να κάνουν της αγορές τους από την άνεση του σπιτιού τους, από τη δουλειά τους ή ακόμα και από το κινητό τους, κερδίζοντας έτσι χρόνο αλλά και χρήματα. Για αυτό το λόγο, η κατασκευή e-shop επιβάλλεται, αν θέλετε να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας.

To e-shop είναι το μέσο,  με το οποίο θα μεταφέρετε το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο και θα πρέπει να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό. Θα πρέπει να αναδεικνύει τα προϊόντα σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να καταφέρνει να πείθει τους καταναλωτές που θα το επισκεφθούν για την αξιοπιστία σας, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Στην κατασκευή Εshop όλα μετράνε.

Η DixanSoft αναλαμβάνει την σχεδίαση, ανάπτυξη και προώθηση e-shop, με στόχο την αύξηση των κερδών της επιχείρησής σας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε το δικό σας δυναμικό ηλεκτρονικό κατάστημα, βασισμένο σε πλατφόρμα ανοικτού κώδικα (Joomla) και να το παραμετροποιήσουμε στα μέτρα και τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησής, χωρίς περιορισμούς. Η διαδικασία ανάπτυξης ενός Οnline καταστήματος από τη DixanSoft γίνεται συντονισμένα και ακολουθούνται όλα τα πρότυπα & standards σε όλο τον κύκλο ζωής, από την σχεδίαση μέχρι την υλοποίηση & παράδοση.

Μαζική εισαγωγή προϊόντων από Excel - Τόσο απλά!

Σας είναι πιο εύκολο να διατηρείτε και να διαχειρίζεστε τα προϊόντα σας σε αρχεία Excel; Με το εργαλείο αυτόματης εισαγωγής δεν θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσετε ένα ένα στο e-shop. Η εισαγωγή των προϊόντων θα γίνεται αυτόματα.

Ολοκλήρωση αγορών σε μια σελίδα

Όταν πρόκειται για πωλήσεις, θα πρέπει να είναι όλα άκρως μελετημένα. Απαιτείται η ορθή σχεδίαση και ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος ενώ παράλληλα θα πρέπει να πολύ απλό και εύχρηστο για τον πελάτη. Από τη στιγμή που ένας πελάτης θα προσθέσει ένα προϊόν στο καλάθι του, ο επόμενος στόχος είναι να μπορέσει να ολοκληρώσει την παραγγελία του, γρήγορα και εύκολα, πριν το μετανιώσει και εγκαταλείψει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με αποτέλεσμα να χάνετε πωλήσεις και έσοδα. Σύμφωνα με έρευνες το ποσοστό εγκατάλειψης, που στη δική μας γλώσσα το ονομάζουμε “abandoned shopping carts”, δεν είναι μικρότερο του 67,35%.

Η πιο συνηθισμένη αιτία για το συγκεκριμένο γεγονός είναι ο αριθμός των βημάτων και οι πολλές διαδοχικές σελίδες, που πρέπει να ακολουθήσει ένας πελάτης ώστε να ολοκληρώσει την παραγγελία του. Εμείς στη DixanSoft γνωρίζοντας τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, έχουμε αναπτύξει τη διαδικασία ολοκλήρωσης σε μία σελίδα (One Page Checkout).

Το one-page checkout θεωρείται η κατάλληλη λύση για τους εξής λόγους:

  1. Ταχύτητα: Με το One-Page Checkout, οι πελάτες σας δεν θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να φορτώσει η επόμενη σελίδα της διαδικασίας. Ένα γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη Checkout, δεν θα αποσπάσει τη προσοχή του.
  2. Αλληλεπίδραση: Ένα εύχρηστο και φιλικό One-Page Checkout ανταποκρίνεται περισσότερο στις επιλογές του πελάτη, με πεδία που ενημερώνονται αυτόματα, ανάλογα με τις επιλογές του (π.χ. τα στοιχεία διεύθυνσης συμπληρώνονται αυτόματα με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα κ.α).
  3. Εύκολη Πλοήγηση: H πλοήγηση γίνεται πιο εύκολη. Οτιδήποτε εμφανίζεται σε έναν ενιαίο χώρο, δίνει στους πελάτες σας λιγότερους λόγους να κάνουν Click στο κουμπί “Πϊσω”.

«φιλικό» προς τις μηχανές αναζήτησης

Καλύτερη κατάταξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης σημαίνει μεγαλύτερες πιθανότητες, ένας εν δυνάμει πελάτης να επιλέξει το δικό σας e-shop, για να κάνει τις αγορές του. Εμείς στην DixanSoft θα σας παραδώσουμε ένα e-shop βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Με τις ενσωματωμένες δυνατότητες SEO, θα μπορείτε να βελτιστοποιείτε το περιεχόμενο και τα προϊόντα σας, ώστε να επιτυγχάνετε την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Κερδίστε επιπλέον αγορές!

Προωθήστε τα προϊόντα σας με ένα αποτελεσματικό Online Marketing. Δημιουργήστε εκπτωτικά κουπόνια, χωρίς περιορισμούς και διαθέστε τα στο διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, δίνετε ένα παραπάνω κίνητρο στους καταναλωτές, να κάνουν τις Online αγορές τους από το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Custom ανάπτυξη χωρίς όρια

Εμείς δεν περιοριζόμαστε σε έτοιμα templates ή πλατφόρμες. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε οποιαδήποτε εμφάνιση και λειτουργία απαιτηθεί για το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και να το “φέρουμε” στα μέτρα σας, έτσι όπως το θέλετε και το φαντάζεστε, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς.