Με ιδιαίτερη χαρά κι ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε τη νέα ιστοσελίδα της DixanSoft. Θέλοντας να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια μοναδική εμπειρία, ενσωματώσαμε σε αυτή κάθε σύγχρονη τεχνολογία, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που έχουμε θέσει.

Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, θα μπορείτε να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί μας, από όποιο σημείο της Ελλάδος και εάν βρίσκεστε. Επί πρόσθετα η νέα μας ιστοσελίδα περιλαμβάνει και αγγλική έκδοση των περιεχομένων της, για τους φίλους και συνεργάτες του εξωτερικού.

Το blog της DixanSoft δημιουργήθηκε, με σκοπό την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν το χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας. Μέσα από το εταιρικό μας blog, θα μπορούμε να μοιραζόμαστε νεότερα για το χώρο του Web & Software Design και Development, της τεχνολογίας, της ασφάλειας και θέματα γενικού ενδιαφέροντος, με ενημερωτικά & εκπαιδευτικά άρθρα, καλώντας σας να συμμετάσχετε με τις απόψεις ή απορίες σας. Τέλος, σε κάθε άρθρο δίδεται η δυνατότητα σχολιασμού.

Για το άμεσο μέλλον, η ιστοσελίδα μας θεωρείται beta – επεξεργαζόμαστε ακόμη λεπτομέρειες, πιθανότατα να παρατηρήσετε μικρά λαθάκια ή ελλείψεις, όσο τελειοποιούμε τη λειτουργικότητα.  Στηριζόμαστε στα σχόλιά σας. Ότι παρατηρήσεις έχετε, θα χαρούμε να τις ακούσουμε!