Σχεδιάζουμε

υπερσύγχρονες και αποτελεσματικές ιστοσελίδες

που κάνουν τη διαφορά
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με

Responsive Design.

Μία ιστοσελίδα συμβατή με όλες τις συσκευές

Transparent Layer

Παρέχουμε υπηρεσίες

Αντίστροφης Μηχανικής

& Ασφάλειας λογισμικού.
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Αν ψάχνετε επαγγελματίες

Joomla Προγραμματιστές

τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Με ιδιαίτερη χαρά κι ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε τη νέα ιστοσελίδα της DixanSoft. Θέλοντας να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια μοναδική εμπειρία, ενσωματώσαμε σε αυτή κάθε σύγχρονη τεχνολογία, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που έχουμε θέσει.

Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, θα μπορείτε να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί μας, από όποιο σημείο της Ελλάδος και εάν βρίσκεστε. Επί πρόσθετα η νέα μας ιστοσελίδα περιλαμβάνει και αγγλική έκδοση των περιεχομένων της, για τους φίλους και συνεργάτες του εξωτερικού.

Το blog της DixanSoft δημιουργήθηκε, με σκοπό την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν το χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας. Μέσα από το εταιρικό μας blog, θα μπορούμε να μοιραζόμαστε νεότερα για το χώρο του Web & Software Design και Development, της τεχνολογίας, της ασφάλειας και θέματα γενικού ενδιαφέροντος, με ενημερωτικά & εκπαιδευτικά άρθρα, καλώντας σας να συμμετάσχετε με τις απόψεις ή απορίες σας. Τέλος, σε κάθε άρθρο δίδεται η δυνατότητα σχολιασμού.

Για το άμεσο μέλλον, η ιστοσελίδα μας θεωρείται beta – επεξεργαζόμαστε ακόμη λεπτομέρειες, πιθανότατα να παρατηρήσετε μικρά λαθάκια ή ελλείψεις, όσο τελειοποιούμε τη λειτουργικότητα.  Στηριζόμαστε στα σχόλιά σας. Ότι παρατηρήσεις έχετε, θα χαρούμε να τις ακούσουμε!