Σχεδιάζουμε

υπερσύγχρονες και αποτελεσματικές ιστοσελίδες

που κάνουν τη διαφορά
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με

Responsive Design.

Μία ιστοσελίδα συμβατή με όλες τις συσκευές

Transparent Layer

Παρέχουμε υπηρεσίες

Αντίστροφης Μηχανικής

& Ασφάλειας λογισμικού.
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Αν ψάχνετε επαγγελματίες

Joomla Προγραμματιστές

τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Ο κωδικός πρόσβασης είναι μια συμβολοσειρά χαρακτήρων, την οποία μπορούν να χρησιμοποιούν οι χρήστες για να συνδεθούν σε έναν υπολογιστή, δίκτυο, κινητό τηλέφωνο, λογαριασμό e-mail κ.α ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχεία, προγράμματα, πληροφορίες, μηνύματα και άλλους πόρους. Η χρήση των κωδικών πρόσβασης διασφαλίζει ότι η προσπέλαση των πόρων πραγματοποιείται μόνο από άτομα που είναι εξουσιοδοτημένα για αυτό το σκοπό.

Οι κωδικοί πρόσβασης αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στις μη εξουσιοδοτημένες επιθέσεις. Όσο πιο ισχυρός είναι ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιούμε, τόσο πιο ασφαλής θα είναι ο πόρος που θέλουμε να προστατέψουμε, από τους κακόβουλους χρήστες (Hackers). Αν θέλετε να είσαστε ασφαλείς, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει έναν δυνατό κωδικό πρόσβασης.

Με ιδιαίτερη χαρά κι ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε τη νέα ιστοσελίδα της DixanSoft. Θέλοντας να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια μοναδική εμπειρία, ενσωματώσαμε σε αυτή κάθε σύγχρονη τεχνολογία, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που έχουμε θέσει.