Η DixanSoft παρέχει υπηρεσίες Σχεδιάσης & Ανάπτυξης Ιστοσελίδων και Λογισμικών και υπηρεσίες Αντίστροφης Μηχανικής. Είμαστε εδώ, για να καλύψουμε κάθε πτυχή των απαιτήσεων και προτιμήσεών σας. Για εμάς κάθε νέος πελάτης αντιπροσωπεύει ένα καινούριο συνεργάτη. Η συνεργασία μας, δεν σταματά με την παράδοση των έργων, αλλά είμαστε δίπλα στην επιχείρηση, παρέχοντας μια συνεχή υποστήριξη και αναπτύσσοντας μακροχρόνιες σχέσεις. Στην DixanSoft κάθε νέο έργο που αναλαμβάνουμε, είναι μοναδικό και αποτελεί μία πρόκληση και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη με το τελικό αποτέλεσμα.

Σας ακούμε

Ακούμε, συζητάμε και δίνουμε συμβουλές. Μπορεί να προφανές, αλλά εμείς ακούμε τις ιδέες, τα σχέδια και τους στόχους για την επιχείρησή σας, επιλέγοντας την καλύτερη λύση για αυτή.

Είμαστε δημιουργικοί

Είτε πρόκειται για μία ιστοσελίδα, είτε για την ανάπτυξη ενός συστήματος είτε για έναν custom προγραμματισμό, μας αρέσει να κρατάμε τα πάντα υπο έλεγχο και να τα καταστούμε πιο εύχρηστα για τους πελάτες μας.

Εμπειρία

Ασχολούμαστε με την ανάπτυξη λογισμικού & την Αντίστροφη Μηχανική για περισσότερο από 12 χρόνια, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Μας αρέσει να σχεδιάζουμε νέα Projects και να τα υλοποιούμε με τη γνώση και την εμπειρία μας.

Πάθος για αυτό που κάνουμε

Ενδιαφερόμαστε για τους πελάτες μας και για το άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε με πάθος. Γιατί όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, το κάνεις καλά και εξελήσεσε συνεχώς.