Σχεδιάζουμε

υπερσύγχρονες και αποτελεσματικές ιστοσελίδες

που κάνουν τη διαφορά
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με

Responsive Design.

Μία ιστοσελίδα συμβατή με όλες τις συσκευές

Transparent Layer

Παρέχουμε υπηρεσίες

Αντίστροφης Μηχανικής

& Ασφάλειας λογισμικού.
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Αν ψάχνετε επαγγελματίες

Joomla Προγραμματιστές

τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος
διαβάστε περισσότερα

Transparent Layer

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΜΕ BOOTSTRAP 3

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών, για την ενίσχυση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα »

Ανάπτυξη Εφαρμογών

STATE OF THE ART

Η DixanSoft αναλαμβάνει το σχεδιασμό και ανάπτυξη custom εφαρμογών, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που αποτελούν state-of-the-art.

Διαβάστε περισσότερα »

Ανάλυση Επιχειρήσεων

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

Στην DixanSoft ειδικευόμαστε στην αντίστροφη μηχανική λογισμικού, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με αυτή.

Διαβάστε περισσότερα »

Ασφάλεια Λογισμικού

ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με την πολύ μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία μας στην αντίστροφη μηχανική, παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις για την Ασφάλεια των λογισμικών σας.

Διαβάστε περισσότερα »

Η DixanSoft παρέχει επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και εφαρμογών, ενώ ειδικεύεται στην ασφάλεια και αντίστροφη μηχανική λογισμικών.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού & ανάπτυξης ιστοσελίδων και εφαρμογών, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εταιρείας σας. Έχοντας μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στην αντίστροφη μηχανική και ασφάλεια των λογισμικών, παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις, για την προστασία των εφαρμογών σας από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση, διενεργώντας παράλληλα ερεύνα για την ανάπτυξη anti-reverse engineering τεχνολογιών και εφαρμογών ασφάλειας λογισμικού.

Ξεκινήστε σήμερα με τη DixanSoft

1 Επικοινωνία

Υποβάλετε το αίτημα του έργου που θέλετε να υλοποιήσετε (είτε πρόκειται για μια λεπτομερή ανάλυση ή απλά για μία ιδέα που έχετε) χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.

2 Ανάλυση

Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό, για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τις απαιτήσεις του έργου σας.

3 Πρόταση

Θα σας στείλουμε δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση, τη δική μας πρόταση στο αίτημά σας.